Begrafenis in Maastricht

Als uw dierbare heeft gekozen voor een begrafenis, weten wij precies welke zaken geregeld moeten worden. Voor een uitvaart in Maastricht of omgeving van Maastricht kunt u terecht bij 0800 Uitvaart. Voor een begrafenis moeten er andere beslissingen worden gemaakt dan voor een crematie. Denk aan het bepalen van de begraafplaats en het uitkiezen van een grafsteen. Onze uitvaartverzorgers kunnen u alles vertellen over deze aspecten en de mogelijkheden hiervoor.

Verzorging van de overledene

In het geval van een overlijden, kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen voor de juiste uitvaartzorg. Wij geven u niet alleen advies maar voeren uw wensen ook graag uit. De verzorging van uw dierbare kunt u bijvoorbeeld zelf doen. Als u dit liever niet zelf doet, doen wij dit graag voor u. U kunt erop rekenen dat de overledene de zorg krijgt die hij of zij verdient.

Wij regelen een begrafenis in Maastricht of regio Maastricht van begin tot eind. Met onze hulp staat u er niet alleen voor. In sommige gevallen heeft de overledene voor het overlijden al enkele wensen op papier gezet, zo is het voor u als nabestaande gemakkelijker de juiste keuzes te maken. Bent u geheel verantwoordelijk voor de begrafenis? Bespreek dan met ons uw wensen, wij weten deze te vertalen naar een waardige begrafenis.